lamikriszti 2015.09.30. 09:09

Írok, Lorcsika, írok...De nincs semmi különös. Illetve különös az, hogy Tomi 20 év után felmondott a munkahelyén, és átment egy hajós céghez. Szakmailag sokkal izgalmasabb, kreatív, szerintem inspiráló, jó a társaság, de nem keres többet sajnos, viszont egy napot otthonról dolgozhat a héten. És remélem éjszaka kevesebbet...Miszter Hajómérnök. Szóval reméljük azért összeségében örülünk, annál jobban kiszipolyozni azt hiszem nehéz lenne, mint az utóbbi hónapokban az előző cégnél....Mindenesetre legalább szép munkákat fog csinálni. Lakóhajók, kikötők, hatalmas vitorlások...most éppen egy csónakban ülnek Szeged mellett és egy kotróhajót mérnek. Van ebben valami romantika.unnamed_2.jpg

Közben megy az iskola, még mindig...Nekem nagyon-nagyon tetszik, Léna is pozitívan nyilatkozik, de a reggelek továbbra sem könnyűek. Viszont ez a két tanító, annyira szimpi....Iszonyú kedvesek, gyerekközpontúak, ahogy tegnap a szülőin mondta a tanítónő, ő sikerélményeket akar adni, azt, hogy szeressenek tanulni, ide járni, két évig nem osztályoznak, de például külalakot utána sem, mert azt nézi, hogy magához képest mennyit fejlődött a gyerek, és a lényeg nem a külalak pl. Éééésss, már két anyuka mesélte, hogy a kisfia otthon azt mondta, hogy azért a Léna a legszebb a kislányok közül, a másik meg megsúgta, hogy senki nem olyan csinos, mint Lencsi tornaórán....Ez azért simogatja Mimi lelkét....Nem csodálom. Nincs egyedül, játszik mindig valakivel, de Niki és Feri odafigyel arra, hogy a szünetekben senki ne magányoskodjon, ez is milyen kedves. Én egyelőre le vagyok nyűgözve.

Ákomnak a hétfők nehezek, utána már megy az ovi, azt sejtem, hogy továbbra sem kifejezetten jó...

Csütörtökön senki nem megy sehova, mindenkit el/kikérek, nagybetűs szülinapozás van: Léna 7 éves lesz...Sokáig alszunk, tortát reggelizünk és nem sietünk és nem megyünk sehova. Csak balettozni délután - mindannyian. Vasárnap pedig szülinapi Flórázás egy játszóházban, mert a hétévesünk erre vágyott...Esetleg még ma este egy szarvasbőgés a Pilisben.

Rowan Atkinson forgat Szentendrén, egy időutazás a város a '20-as évek Franciaországába...Nagyon jó.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása