Először is, szerintem iszonyú cuki hátulról, annyira édes kis feneke, meg lába van. Nekem olyan csinos és tudom, hogy csak egyéves, de akkoris szexi. 

 Aztán: Lami buliban voltunk szombaton, én egyedül vezettem be a kis Mankámmal, nagyon ügyesek voltunk. Párhuzamosan Apa parkolt. Tominak sajnos 29-ig 19 db tervet kell leadni, úgyhogy ő robotolt, amíg mi birsalmasajtot majszoltunk és fraternizáltunk a sok-sok Lamival. Biztos lesznek most olyan fotók, amik nem mindenkinek érdekesek, de hátha elolvassa egyszer a Pocak, és szeretném, ha ismerhetné a családját, minél messzebb-föl..., én meg imádom a régi fotókat a családról, a régi mindeneket, bármiket, például egyik legnagyobb kincsem a dédnagymamám üveg-fa kávéfőzője, ami gyönyörű és a dédnagymamámé volt (Gábortól, Apa öccsétől kaptam), meg a kaktusz, ami még - döbbentes módon most is él -, pedig kb. 10 éves koromban tört le az övéből nekem a Dédi. Meg a fotó, ahol a Klári nagymamámat festi éppen a huga vagy nővére(?), meg a fa Szűz Mária, amit Apa és még 2 öccse fűrészelt ki lombfűrésszel gyerekkorukban (mindenkinek egyet, de még csak hárman voltak az ötből) és a Klári nagymama festette ki. Meg a Nagypapám levelei a fogságból, a Beuka (Anya nővére) 19-es kiscipője, meg a Nammamám zongoraszéke, amin az ő anyukáját 15 évesen először csókolta meg az ő apukája. Tehát az én dédszüleim, a Léna ükszülei. Hű...

Szóval Apukám családja:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dédapám a bal szélén; lent: Apa, Dédanyám, Pali (Apa öccse), Gyula (nagyapám)

Fönt: Kati (Gyula huga), Klári nagymamám, Gábor, Zoli (Kati férje)

Most:

 

 

 

 

 

 

 

Apa (ez alkalommal lámpaernyővel a fején), Picur, Anya, Gyula (nagypapám)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hát ezt nem írom le...Tomi sajnos hiányzik, meg két unokatestvérem a Balázs és a Kristóf, plusz a felesége a Fanni, és a Gabesz barátnője . 4 generáció itt van. Gyulától, az öthónapos Nóriig, aki ugyanúgy 8 kg, mint a Léna, és ugyanúgy 74-es ruhát hord...Ő is nagyon szimpi kislány.

Bocsánat, mégis leírom, ki-ki. Jeleztem, hogy ez nem egy Bret Easton Ellis-fejezet lesz, de hátha egyszer ez lesz az egyetlen dokumentum, ami drága kicsi Lencsinek elmeséli, hogy ki-ki. Csodálkoznék, de nekem pl. olyan jó lenne, ha a régi fotók hátuljára rá lenne írva.

Szóval, föntről:

Pista (Erzsi férje), Juli (Pali felesége), Anya, Erzsi (Apa huga), Dani (Kati pasija)

Balázs, ölében Nóri, mellette apósa, Pali, apa öccse

Bal hármas: Veronika (Gábor barátnője), Gábor, elöl a Gyula, a nagypapám.

Most jön a neheze: Gabesz, Klári, ölében a Marci, Juli, a szőke az Eszter (ők mind az unokatestvéreim, persze kivéve Marcit, aki nem tudom kinek a másodunokatestvére. Lénának?), én, ölemben Léna, a szőke Eszter fölött az anyukája  Juli, mellette az apukája, a Balázs, aki Apa testvére, Balázs mellett Apa, alattuk István és alatta Kati, akik a legfiatalabb unokatestvéreim. Aki a fenti pár sort elolvasta, megérdemel és amszerdami utazást, aki meg is értette, az tuti, hogy családtag.

Aztán meg ma a szüleimmel Szentendrén. Ezek a képek magukért beszélnek, kompenzálom a fenti izgalmas szavakat beszédes képekkel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Talán a macsek szereti a mérgező bogyót...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Közben még péntek este volt egy titokzatos 38,3-as maghőmérséklet, azaz 37,7, reggelre hűlt helye maradt hála Istennek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása