lamikriszti 2015.02.05. 11:58

ZooCafé

Ez a hely fantasztikus. Akinek kedves az élete elmegy. www.zoocafebudapest.hu

A világon két ilyen jellegű intézmény van, a másik Koreában, de az akkora mint a Westend egy emelete. Legalább oda menjetek el. Ez a Kálvin tér és a Duna között van, Fővámtér (Fővámpír) megálló, játszótér, 2 sarok, ott. És jó a kávé, van egy pár falat, könyvek is, meseszép, pazar akváriumok, kószáló macskák (enélkül én mondjuk megvagyok), de teknősök, agámák, kaméleonok, király- és nemtudommilyen siklók, ara papagájok, akik odabújnak a felszolgálókhoz, mert szeretik őket (tényleg...). Csúcs.

zoocafe3.jpg

Királysikló tejeskávéval

zoocafe.jpg

(Cincikém, hagyd már abba ezt a fényképezést!)

Sisakos kaméleon habos kakaóval:

zoocafe10.jpg

Aztán sikerül begyűrni a mécsestartóba:

zoocafe4.jpg

Tűrte.

Ákos leejtett egy kis kaméleont, de rögtön szóltam, hogy az Apukám állatorvos. Szerencsére - úgy tűnik - bírják a strapát.

zoocafe6.jpg

És minden asztalon van kézfertőtlenítő. Azért ez nagyon menő. Nekem nagyon tetszik.

zoocafe9.jpg

zoocafe8.jpg

zoocafe2.jpg

Pedig ez egy madár (és én fogom! Tág szemekkel, de fogom.)...Szereti a fenntartóit. Odabújik hozzájuk. Kedvesen. Bújik. Meg a zippzárakat is csípi és azt mondja "helló". Ákos meg azt, hogy "úgy kellett kakilnom, hogy méltóságteljesen szaladtam."

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása