Mira. Írisz is játszik, de idáig Mira nyert.

Ákos valamelyik nap azért sírt elváláskor, hogy "Mira nem puszilt meg!". Majd azért,hogy "Mira nem ölelt meg!". Tegnap pedig Mira úgyszintén nem puszilta meg, úgyhogy az volt soron (zokogva), hogy "Mira nem szeret engem!"...Pedig drága Ákom, hogy nem engedi kicsi Lencsinek esténként, hogy a nővére jóéjtpuszit adjon neki. Léna pedig annyira szeretné. Most talán látja, hogy milyen ez.

szerelem.jpg

Ma SENKI nem sírt reggel az óvodában. Ez micsoda boldogság. Mindazonáltal az óvónéninek minden reggel, minden gyereknek van egy jó szava. Ha megérkezik bárki, az első mondat valami dicséret: "milyen csinos a szoknyád'", "de szép a hajad", "nahát, új cipőd van". És Ági néni nevet, és vidám, és kedves és én úgy szeretem. Ezt tanítani nem lehet.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása