Krokoszlán.jpg

Ákom tegnap fürdés közben elárulta, hogy ő egy krokoszlán. Ilyen tehát egy krokoszlán. Hozzávetőlegesen. Mert akkor még két körte lógott a szájából vámpírfog gyanánt.

Krokoszlán2.jpg

Tegnap volt a zsúfolt kedd, ami tavaly olyan szép békésen telt (ez az én napom, megyek értük korábban), akkor lófráltunk keresztbe-kasul Szentendrén, most ugye Blanka megy Lencsiért, és viszi a lányokat balettezni. Múlt héten még Ákom is csatlakozott, de nem akarok Blankára még további terheket rakni, így hosszas rábeszélés után sikerült elérnem, hogy Ákom maradjon aludni az oviba. Szegénynek nem akarom, hogy rossz legyen, úgyhogy Ági néni egészen csodálatosan kooperál velünk, lefektette Ákost, és Lénát szépen csendben kicsempészte Blankának. Bár tudja, hogy a nővére el, de mégse legyen olyan plasztikus az elválás, így könnyebb neki. Persze azért erősen aggódtam, hogy ha ébred, és leesik neki a  tantusz, hogy a kislányok már elmentek, akkor bánkódni fog, így száguldottam hozzá, és nem volt semmi baj...Útközben viszont rájöttem, hogy nem adtam a Lencsinek uzsonnát, tehát mégis szaladtunk a balett végére, hogy még meg tudják enni a kakaós csigát úszásig. Mert ilyenkor eszeveszett éhesek. Megették, odaértünk, akkor aggódtam egy darabig, hogy kinek tegyek kedvére, nézzem Lénát, ahogy úszik, vagy csatangoljak Ákossal egy háromnegyed órát, majd Anya ötlete nyomán felét így-felét úgy töltöttük ennek a rengeteg időnek. Ilyen izgalmas dilemmákról tudok beszámolni hirtelen. Az Ákos-percekben beszélgettünk komolyan, hogy esetleg ő is mehetne mégis úszni Lencsivel, de drága kicsi vitézem igen érzékeny erre a témára a legutóbbi Feri bácsis konfliktus óta, így kevélyen rám is szólt: "Mama, ha még egyszer erről kezdesz beszélni, haragra gerjedek."

Süti a klaviatúrámat az őszi nap...milyen szép...

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása