Ákos szereti a lányokat. Különösen a cicijüket. Ha fáradt, akkor ez megnyugtatja. Elsősorban közeli családtagok mellét részesíti előnyben, de egy-egy külsős is kiérdemelheti ezt a bizalmas viszonyt (Laura és Nóri). Nóri, a nagy szerelem. És pont ő nem hagyja, hogy a bájait megismerhesse a kisfiam. Laura hagyja. Nóri a Napórásházban barista, de egyébként óvónő és mágikus hatással bír mindkét gyerekemre. A Napórásházban egyébként is úgy élnek, mint itthon, ami kicsit nehezebbé teszi Nóri munkáját, de roppant mozgalmas és vidám. Ákom szorítja a lábát és amint nem találja kiabálja, hogy Nóóóói. Tőlem ropit kér, először egyet, majd rögtön még egyet, ekkor jelentőségteljesen rámnéz, és mondja, hogy Nóóói. Majd rohan Nórihoz az ajándékkal. Egy lovag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lencsit meg utánozza untalan. Mindenben. Imád autót vezetni, sajnos ez a múlt hétvégén azt eredményezte, hogy lemerült az akkumlátor, mert Ákom feltétlen bekapcsolt minden gombot. A motorozás is csodálatos dolog.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meg a A majom mamája mesekönyv (Pagony). Ezt szívből ajánlom mindenkinek, mert vicces és rímes és - ha könnyedén azért nem is, de -, elovasható 40-szer egymás után. Inkább, mint Lencsi kedvence, amikor ennyi idős volt, az Ici-pici pókocska.

Újabban így járnak Tomiék óvodába (ez ma reggel készült):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az óvoda egyébként nekem felér egy komplett cukrászati alapképzéssel. Minden héten sütök. Madarászovi Visegrádon (ez egyébként isteni, egy ornitológus viszi őket az erdőbe és mesél), ma Vásári vigadalom az évzáró keretén belül, és fagyizás, kedden Lencsi-nap. Még fejlődök.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása