lamikriszti 2012.04.14. 15:45

Rövid képes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Amerikába való ez az Ákos, nem ide Magyarországre, mert itt mindenkit szétrabol. Nem ide való." Arra utalt, hogy Ákom rosszalkodik, de miért pont Ámerika? Ákom közben édesen kezd beszélni, Lénát utánozza, ez a szókincsén is látszik: pitypang - pippa, óra - óa, bogár - bo, rengeteg "go", mindenféle gombra, "inni" szájbavalók garmadára, még az italra is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Közben eljött a Húsvét, másfél hét tavaszi szünet, vagy kettő. A hisztik is ritkultak, az elmúlt idők jópárjaihoz képes, nem tartanám kizártnak, hogy az óvodai feszülség jön ki így. 

Most csak olyan izgalmak akadtak, hogy Lencsi életében először megtagadta a rózsaszín lábbeli felvételét Szabadkígyós felé, mondván, hogy "Rózsaszínben nem tudok erdőbe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

menni (Apával vadászni), mert akkor ha meglátnak az állatok, meg akarnak enni, mert azt hiszik marcipán vagyok."

Roppantul tartok az újabb óvodakezdettől, mert megint nem akar óvodás lenni...Klassz. Szóval Szabadkígyóson persze volt vadászi, marhavért venni, ez utóbbiról professzionálisan nyilatkozik. Flórával burjánzik a barátság, feltétlen legjobb barátság. Tegnap önfeledten hordák plédául a patakból a vizet a homokozóba, Lencsi végül bele is esett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem tudom itt miről lehet szó, talán fogászati alapvetésekről...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És még egy gondolat: "Meg kéne keresni a cumimat, mert enélkül az alvásom nem ér semmit."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása