Ma reggel a Lénát a mosógép tetején guggolva találtam meg, a borotvával játszott...Talán már a hold sem akadály. Közvetlen ez után lecsavarta (!) az orrcsepp tetejét és kiöntötte a szőnyegre, majd nem volt hajlandó felvenni a piros kockás harisnyát (szerintem is ronda), de a kutyásat örömmel. Van ízlése. És kókuszos tejhabot kapott a Freiben a kedvenc bárista kisasszonytól, akit nagyon szeretünk. Az persze ízlett neki...

Lent a Zenebölcsi. Hétfőn háromízben kellett azonnal elhagynunk a terepet, mert Manka sikítása zavargatta a muzsikát. De állítólag a hétfőn nagyon sok gyereknek nehéz volt. Nekünk pont a Ringatón.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt még az jelenti a legnagyobb kihívást, ha valaki elkezd enni. Amennyiben erre bárki vetemedne, úgy Pocak egy pillanat alatt ott terem és addig nézi (esetleg visít rá), amíg nem szerez valamicskét. Majd büszén odajön hozzám és vissza újabb falatokért. Én pedig igyekszem exkuzálni magunkat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása