lamikriszti 2016.12.20. 10:40

Múlt héten csütörtökön este fürdés helyett (én fürödtem) elmentünk Yengibarjan koncertre egy szentendrei kávézóba.  Mondtam a gyerekeknek, hogy ez egy felnőtt program, úgy kell viselkedni, mint egy felnőtt. Ákos erre: "Jó akkor kérek bort.".

yengibajan.jpg

Iszonyú felnőttes arcot is vág. Egyébként nekem pont olyan itt, mint Apa. Nagyon-nagyon cukik voltak, boszorkány süvegben érkeztek, borzasztó fontos boszorkány-könyvekkel. Mert ugye a sötét éjszakában vágtunk át a városon, ez fölöttébb misztikus volt. Így attól a pillanattól, hogy megérkeztünk mélyen a vastag olvasnivalókban bújtak, és erősen jegyzeteltek.

yengibarjan.jpg

Előtte kicsi Mimi meseszépen balettozott a Karácsonyi bemutatón, pénteken pedig Ákos énekelt bőszen az ovis teplomi Karácsonyon. Ez nagyon hangulatos szerintem, de Ákosba nem ment át az áhitat. Leginkább látványosan csibészkedett.

karacsony.jpg

És közben szerelmes Balla Rékába.

Mindeközben Léna skarlátos lett, így az utolsó két nap, a sulis Karácsony kimarad. Szegénykém lázas napok óta, alig tud bármit lenyelni, úgyhogy jött az antibiotikum, különösen a szövődmények elkerülése végett. Emiatt viszont hirtelen kutya baja, alig lehet vele bírni, az elesettséget elfújták, viszont leginkább otthon hemzyegnek tegnap és ma Tomival, holnap velem, csütörtökön Anyával, pénteken Diótörőn...És nagyon várjuk a Jézuskát......

torony.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása