lamikriszti 2016.06.06. 13:31

Izgalmak hada

pocahontas.jpeg

Kis Pocahontas a főszereplő ez úttal...

Minden ártatlanul kezdődött egy iskolai osztályos családi piknikkel....

p10.jpeg

Sok-sok gyerek, hatalmas játék, Duna, ártéri erdő, fáramászás, szalonnasütés, sárkányeregetés. A felsoroltak közül ez tűnik a legártatlanabbnak, de nem....Ráakadt 3 kislány lábára, Léna térdhajlatába. Megkarcolta, meghúzta. Mutatta. Nem volt vészes. Fájt egy kicsit, de Tomi is nézte, én is, ennél komolyabb horzsolásai akadtak már. Szóval mulattunk tovább. Mulattunk még másnap is. Egy nagyon szimpi családnál voltunk, ott is sárkányoztak,

p.jpeg

trambulinoztak, saraztak....

Ja, még előtte is a Dunaparton voltunk délelőtt:

p1.jpeg

p2.jpeg

p3.jpeg

p4.jpeg

p6.jpeg

p7.jpeg

Mindenki boldog és gyanútlan....

p8.jpeg

Persze fürödtek, fürdettünk, ott volt ez a kis sérülés, vigyáztunk rá.

Reggel Lencsi sírt, hogy nem akar suliba menni...Fáj a lába is. Megnéztük, semmi komoly, de szóltunk Ferinek, hogy inkább ne tornázzon, mozog eleget. Én inkább azt gondoltam, kell a lelkének a kímélet, évvége van...Délután fájlalta a lábát. Most már nem volt annyira szép, de bekentem, megnéztem, nem ijedtem meg...Este jött haza a Tomi, Léna megmutatta neki, Tomi akkor látta, hogy elindult felfelé a piros csík. Mutatóujjamnyi vastag. Menjünk az ügyeletre. Pont a szomszéd gyerekorvosnőbe botlottunk ott, antibiotikum. A patikában kérdeztem, hogy mi lehet ebből éjszaka, ugye nem hal meg, erre a kisasszony azt felelte, hogy azért feküdjünk mellé...aha....Megnyugtató. Egy kis lázzal megúsztuk az éjszakát, másnap ment suliba. Ezt valószínűleg nem kellett volna, bár lehet, hogy akkor is belobban kedd délutánra, ha otthon marad. Mindenesetre végigcsinálta a balettpróbát is, és úgy jött haza, hogy immáron kétujjnyi széles volt a csík. Este sebész, szerdán sebész, no school, no job...A diagnózis nyirokérgyulladás az elfertőződött seb következtében, bár a seb kutyafüle, a gyulladás fellángolása veszélyes. Úgyhogy a sebész ellentmondást nem tűrően kizárta a szombati fellépést. Léna zokog. Egyébként a gyulladás látványosan javul, csütörtökön a főpróbát valóban végigüli. Fellép szombaton. Gyönyörűen, meseszépen, koncentráltan táncol, boldog.....Mert a lelke is fontos...A gyerekorvos csütörtökön rábólintott, azóta tegnap ránézett a szomszéd orvos is. Most még azért kicsit izguljunk, hogy tényleg nem lobbanjon be. És a horzsolásokat is fertőtleníteni kell. Jegyezzétek meg.

pocahontas3.jpeg

pocahontas1.jpeg

pocahontas4.jpeg

pocahontas2.jpeg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása