Az akcio eddig zavartalan. A panzioban ebredtunk,fel egykor allt a fa, remelem all most is....tenyleg fel lehet kapcsolni a fenyeket taviranyitoval...Tomi felallitotta,en valtottam es feldiszitettem. Szep. Most bundas kenyeret szeretnenk reggelizni a bojt jegyeben, majd - meglepo modon: Allatkert. Ma ingyen van. Haza ugye csak sotetben mehetunk. Aztan Pasztorjatek a Tovis utcai templomban  Anyaval, Apaval. Egesz nap egyutt vagyunk, Lena biztonsagi eloirasa szerint

Igy biztos nem mi diszittjuk a fat...

Ez meg az Operabol: zarterkelyen ultunk leghatul. ( Senki sem latott.) En csondben balettoztam (kezzel) az eloadas kozben, mire Akos szol: "Na, Mama ne, a vegen meg felhivnak a szinpadra!"

Illetve Akos rajzol: "Csinalok egy keresztrejtvenyt a Papanak. Lena: Az a baj,hogy ilyen kicsi gyerek nem tud keresztrejtvenyt csinalni. Akos: Nem magamnak keszitem,hanem a Papanak!!!!!

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása