Amíg még nem jutok hozzá a további brazil képekhez, nézegessétek a magyar nyarat.

duna2.jpg

Szentendre, Dunapart. Homokos, van kis sziget, ahova el lehet úszni, iszap, víz, Flóra, Mira, mi kell még?

dsc_0372.JPG

És biciklivel gyorsan ott vagyunk.

dsc_0376.JPG

Igaz két éve történt itt egy kettős gyilkosság, de most ettől tekintsünk el.

szte2.jpg

Dumtsa Korzó hétvégén. Fényfestők.

szte3.jpg

A gyerekek meg hol a Vitéz-szülőknél, hol Anyukámnál (tegnap rendes teniszoktató tanította teniszezni Lencsit, mert nagyon szeretett volna megtanulni játszani. Aztán uszodában voltak, aztán hangversenyen. Azt egy kicsit unták.) Nem is aludtak otthon, és még Léna is megállapította, hogy fárasztó nap volt. Én meg végre találkoztam Laurával, Bécivel, Ikeában is voltam, Müller Mónika enteriör boltban nézegettem az 53.000 Ft/nm-es kárpitokat. Nagyon szépek. Tényleg. Gyönyörűek is vannak. Hát..ennyi...

mupa1.jpg

Fürdenek a Müpa szökőkútjaiban munka után, hajózunk a BKV hajókon, patakozunk, Móniéknál medencéznek, festünk...Ma este a V8 tetőteraszára egy svéd filmre szeretnék menni este 9-kor, hétfőn Manu Chao koncertre, és 24-én Tihanyi Art Placcra (művészet és design). Mindegyik program esetében több a kérdőjel, mint a pont. A gyerekek 17-től lesznek Füreden 10 napot, de az nekem nagyon hosszú, erre még valamit szeretnék kitalálni, mert nem akarok megint sírva ébredni, hogy hiányoznak. És olyat sem akarok, mint ma éjszaka, hogy álmomban körülöttem folyton meghalt valaki (idegen), és újra és újra, csak metrón, hajón, a helyszín változott, majd betörtek Szabadkígyósra, ahol mindannyian ott voltunk, de nekünk nem esett bajunk, viszont a nálunk vendégeskedő Xéniának ki kellett menni a piacra a legszebb mazsoláit eladni (amit pedig még az apukájától kapott). Mi van itt??? Nem béke van? Kevés unalmasabb dolog van, mint mások álmait hallgatni. Bocsánat. Hirtelen a sok világ eggyé vált. Nincs brazil kakaó, egy árva indián sem, nem riszál senki az Ipanémán (vagy ha igen, nem látom), nincs hatalmas római odakent fagyi, és nem marad a nap az égen éjszaka. Van sok más jó, csak egy kicsit lassabb minden, egy kicsit álmosabb, egy kicsit kisebb, csendesebb. Messziről mosolyog a Krisztus a Corcovadon. De mosolyog.

szte.jpg

szte1.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása