lamikriszti 2015.05.05. 10:06

Noszvaj

Már kb. 7 éve írom a blogot! Az sok...Olyan nagyon hiányzik a kreativitás, hogy valamit alkosson a kezem, hogy valami szülessen általam, a blog az erre is jó. Mégiscsak valami, amit én formálok.

Most ez egy rövid, mert megyek értekezletre, de megpróbálom majd befejezni is valamikor.

Szóval Noszvaj. Glamping (glamour + camping = glamping). Mert nem csak egy sátor, hanem valami több, kicsit más. Van jurta például, és van ilyen is, amiben mi laktunk:

glamping.jpg

Hajlékunk.

Lent pedig a híd a sátrunk felé, át a patakon!

glamping2.jpg

Egy család üzemelteti, akik olyan kedvesek, mintha évek óta ismernénk egymást, nagyon szimpatikusak voltak a vendégek is, a svédasztalos reggeli pazar. Ők maguk sütik a hasékat, keverik a krémeket, készítik a kuglófokat. Van hotel, bungalow és az az alternatív sátrak. Még kicsit előszezoni hangulat, bár teltház minden egységben. Mi 2-kor jelentkezhettünk be, 1.40-kor még szögelték az erkélyünket a patak fölött.

glamping3.jpg

Erkély a patak fölött. Olyan hó volt mindig hallani a patak csobogását.

glamping4.jpg

Az egyik szobánk. Nem mondom, hogy meleg volt, a ház fala vászon, és pont most elég hűvös időjárást fogtunk ki. De fel lehet öltözni, volt sok paplanunk, négyen melegítettük egymást éjjel, pedig a gyerekeknek volt külön szoba.

glamping1.jpg

A jakuzzit nem használtuk. Hátul meg a jurta. Az is isteni.

glamping5.jpg

glamping6.jpg

Előszezon: békát foglak a medencében. Ez már vasárnap. Mielőtt indultunk, az előtt egy órával kisütött a nap...

glampin7.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása