Akkor bejöttek Magdiékkal a gyerekek, majd játszótereztünk, amíg vártuk a Boráros téren a hajót. Ez a BKV hajó, az fantasztikus. Hét közben tényleg BKV bérlettel (vagy vonaljeggyel, nyugdíjasoknak ingyen, gyerekeknek is) lehet föl le utazgatni a Dunán (2 óra 10 perc Újpestig Dél-Pesttől, az már valami). Gyönyörű az út, ennél szebb útvonal nincs Pesten. És hajón, és ülni a napos teraszon és kávét inni, és csak úgy, és csak csodálni, hogy milyen meseszép ez a város innen. Én félek tőle, hogy ez sokáig nem éri meg a BKV-nak, de addig mindenki menjen bámészkodni a folyón, mert annyira jó....

zz.jpg

Mi kiszálltunk a Vigadó téren, ott vacsoráztunk egy gofrit a szerintem legfinomabb gofrisnál a Ferenciek terén,

zzz.jpg

majd Bubival visszajöttünk a Müpába a táncvilágnapi Gálára. A legjobb táncosok 2015-ben. Szegedi Kortárs Balett, Pécsi Balett, kortárs, klasszikus (Hattyúk tava, Csipkerózsika), néptánc, minden. Első sorból. Ez tökéletes volt a gyerekeknek, mindenből egy kicsi, de szívszakadva el kellett jönnünk a szünetben, mert akkor már 3/4 9 volt. Így is a kocsiban elalvásra játszottunk, de negyed 11-ig nem mertük húzni. Lencsi zokogott, hogy micsoda kegyetlenség ez, őt innen elvinni, én is igen bánatos voltam. Gyakoroltuk a fegyelmezettséget.

Pénteken pedig elindultunk Noszvajra glampingezni. Ezt majd máskor leírom, ez volt az első állomás: Gödöllő, Grassalkovich Kastély. Gyönyörű, horribilis belépő, nem értem, hogy akarják így motiválni a népet kiállításra-járásra...Még annak is elveszik a kedvét, aki menne magától. Pedig még remek mesekönyv is van a kastélyról gyerekeknek. Valami nemtudommilyen Egér naplója. Nagyon jó.

zzzz.jpg

zzzzz.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása