Az esoerdo kezepen levo luxus magaslesunknek akadtak aprobb szepseghibai. Igaz, hogy ma reggel majmok hadat figyeltuk az agyunkbol, a mindenfele meretu mokusok mellett, de az ejszaka jart nemi izgalommal. Elso alkalommal is hallottuk, hogy egerek vannak korulottunk, velhetoen a teraszon, de ezek legalabb ugy tunt kint voltak. Minimum a furdoszobaban, ahol szetragtak peldaul a szappant, meg Akos cumipertliet. De ma, amint alomra hajtottuk a fejunket elobukkant egy kis fejecske, betekintve szereny hajlekunkba. Ez nem tetszett. Bar csodalatos, hogy este a szobaszerviz friss gyumolcstalat hozott a teraszunkra, de egeret nem szeretek velem egy legterben. Vegul megusztuk, es maradtak ezuttal is a furdoszobaban, ugyhogy szeretem meg mindig ezt a helyet. 

Tegnap eljutottunk egz barlangba, irdatlan sokat masztunk erte, majd egy kis csucsra, ide is kellemeset masztunk, de megerte a paratlen kilatasert, 360 fokban korbe,

DSCF8887.JPG

DSCF8890.JPG

utana pedig megint talaltunk egy paradicsomi hotelt-kavezot (98 acres), egy jutalom fagyi erejeig.

DSCF8894.JPG

DSCF8895.JPG

DSCF8897.JPG

A legnagyobb elmeny nekem tegnap a tea gyar volt.

DSCF8899.JPG

DSCF8909.JPG

DSCF8902.JPG

ma is pont így szedik, csak zsákba

Azt valahol előbb vagy utóbb írom, hogy közben meg Ákos aludt a balkonon a sofőr felügyelete alatt. Itt:

DSCF8903.JPG

DSCF8904.JPG

Ez tenyleg izgalmas volt. peldaul kiderult, hogy valogatjak a tealeveleket (egy lezeres geppel), hogy a felso ket levelben van a legtobb asvanyi anyag es vitamin, ez megy exportra, es ebbol a gyarbol kapja a Lipton is, meg az earl Grey is, csak ok hozzaadnak meg valami adalekanyagot (az Earl Grey bergamont, a Lipton titkos recepttel dolgozik). Valamint kozerdeku informaci, hogy a fekete- es gyumolcsteat 5 percig kell aztatni 100 fokos vizben, a zoldet 75 fokosban 3 percig. a feheret is.

Majd a sofor fiu elvitt a sajat hoteljebe, ami egy bufe, de itt igy hivjak. Ez egy antropologiai tanulmany volt. Ide jar a sri lankai dolgzo ember, nekem ugy tunt leginkabb szakmunkas ember. magamtol nem feltetlenul mentem volna be, a kulcsin nem volt egyertelmuen vonzo. Enyhen szolva lepukkant, a design, mint olyan nem volt tenyezo, de volt benne egy kis boltocska, ami leginkabb az afrikai kis falvakbelire emlekeztetett. Viszont paratlan volt a vendegszeretet, MINDENBOL kaptunk kostolot, es finom is volt nagyon. Kicsit zavaro volt egy doglott sult hal az asztal mogott, de fenseges volt a konyha. Es mindezt fillerekert, a legnagyobb kedvesseggel. Megyek reggelizni, mindjart indulunk Nuvara eliyaba, onnan Kandybe. Utolso nap :(...Puszi nektek!!!!!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása