DSCF8347.JPG

Ebben a pillanatban abu dhabi starbucks kavezojaban husulunk.le kell irnom.berlinbol hat ora elteltevel megerkeztunk reggel hatkor 36 fokba.a gyerekek vegig imadtak a repulot,alig akartak elaludni,annyi moka volt,de vegul aludtak par orat,mi kb.kettot igy-ugy.de vidamsag szerelem,nekem nagyon tetszik abu dhabi,forro es bekes,nem sok latnivalo van,de az gyonyoru.6-kor a tengerparti setany turkizkek vizehez erkeztunk taxival a repterrol,horror arak,azota 41 fok,de hajnalban a gyerekek furdessel keztek bugyiban a tengerben.

DSCF8343.JPG

DSCF8340.JPG

DSCF8339.JPG

hofeher homok, ketto arab no,az egyik allig beoltozve.nepali biztonsagi or őrzi az erkolcsoket,itt nem merek bugyiban,fekete csipkemellttartoban bemenni a vizbe.jo muzulmankent farmerban nezem a gyerekeket a partrol.gyerekek boldogok,10-ig pancsolas,kagylogyujes,majd letusolnak a legkondis tusoloban es elkezdunk valami hutott helyet keresni.akos 5 perc mulva alszik a kengurubanes azota is.eloszor egy roppant elegans plazaban,aztan itt.lena 3! oraig kezmuveskedett.

DSCF8346.JPG

DSCF8344.JPG

DSCF8345.JPG

Pont mondom tominak,hogy el sem hiszem,hogy az egyik akkor alszik,amikor tud,a masik egyaltalan, soha.de minthogy minfketto tokeletesen jol van,tan irok egy kis blogot,erre lencsi bejon az olembe es 3 perc mulva elalszik.szoval ebelben a pillanatban a tomi ul velem szemben az alvo akossal az oleben,en az alvo lenaval az enyemben.3oraja ulunk ket 1400 ft-os / db frappe mellett,foldig feher leples pasik kozott,es orulunk.en meg tettenetes ehes is vqgyok.nem tudok meddig ulunk itt,este 9 korul indul tovabb a gep,adig en meg megneznem a nagymecsetetes egy heritage falut itt a varosban,de rugalmasak vagyunk.ettol a naptol elegge tartottam,de eddig egy konnycsepp nem volt pest ota.insallah.bocsanat az elutesekert,a telefonomrol irom,es egy oraig ingyenes a wifi.drukkoljatok!puszi mindenkinek!!!!!

Végül sikerült a reptér felé menet a nagymecsetet is megnézni:

DSCF8348.JPG

DSCF8349.JPG

DSCF8352.JPG

DSCF8353.JPG

DSCF8360.JPG

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása