Unkiról és Tedisról soha senki nem hallott a családban, amíg tegnapelőtt Ákos elmondta, hogy "Az én nevem Vitéz Ákos Vonat Fehérsólyom, a testvérem Vitéz Léna Rainbow Dash, de az anyánk (!) csak úgy hív, hogy Unki és Tedis". Az Unkit úgy kell mondani, hogy a végén jó magasra felvisszük a hangsúlyt mármár sikkantva egyet, épp csak nagyon röviden.

Szóval Unki (ez Ákos, ő mondta) és Tedis tegnap megint szertornáztak, Lencsi meseszépen, olyan gyönyörűen, hogy én az üvegajtó előtt ugrabugrálok, Ákos meg iszonyú vicces, nagyon-nagyon cuki. Ő egyszerűen jól érzi magát. Ha valamit 2x olyan lassan csinál, mint a többiek, akkor is boldogan, vigyorogva, kommótosan megcsinálja, ha valami nem tetszik neki, akkor nem késlekedik jelezni, hogy neki az a babzsák nem kell a hasára, elég neki rákjárni, néha elbóklászik, kicsit izgultunk, hogy a felemás-korlátot ne csavarja szét, miközben a többiek tornáznak rajta, de végül is szétcsavarta, de nem esett le senki. Kacagva felemás-lóg a "fenemás-korláton", a gerendán nem mert elindulni, kérdeztem tőle, hogy szóltál, hogy segítsenek? Erre ő: "nem, kiabáltam, hogy JAJ, NEKEM!".... Majd kijöttünk az óráról, és megszólal: "Most menjünk egy jó étterembe."

Mindeközben Léna pedig olyan meseszépen csinálja a gyakorlatokat, hogy nem tudok vele betelni. A kis rózsaszín tütüjében koncentrál és mosolyog, és látszik rajta, hogy ez annyira jó!

Ma a 9. nap után kicsit rezgett a léc a reggeli elválásnál Léna-bindánál, de bement sírás nélkül végül. Viszont tegnap előtt Ákosnak beszorult napközben az oviban valahova az ujja és most egy rémes piros gyulladt lufi van a legfelső ujjperce helyén, rajta egy sárgászöld leesőben lévő köröm. De azt mondja nem fáj...Nem értem, hogy hogy nem...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása