lamikriszti 2013.10.24. 10:57

A kis Vonat üzeni Mindenkinek, hogy születésnapjára vonatot kér. Hm...Egyszerűbb lesz, ha beköltözünk egy pályaudvarra.

lamikriszti 2013.10.22. 10:35

Beszélgettünk a gyerekekkel arról, hogy kinek milyen név tetszik, és minek örülnénk. Ákos úgy gondolja, hogy őt most már hívják Vitéz Vonatnak. Kérdezem, Lencsit hogy hívják. Vitéz Sín. Mondja Ákos.

lamikriszti 2013.10.21. 15:04

Vén marha

A gyerekek persze már nem lovagolnak, mióta Lencsi nyakát becsípte a kobak. És így ha Lencsi nem akar, akkor természetesen Ákos sem akar. "Te Mama, te nem csinálnál olyat, hogy előjössz a bokorból és azt mondod, hogy 'Te vén marha'". Én nem.

Lemondtam mindent. Cirkuszt és Muzsikus Pétert, és maradt a játszótér még pénteken a Városmajorban, az én sulim (közben a gyerekek a Vitéz-nagyszülőkkel), Ágó zsúrja, és a biciklizés a Dunaparton, meg kakaó/kávé a Dalmátban, meg a levélrugdosás, és fára mászás. És ez…

lamikriszti 2013.10.13. 16:41

Miss

..."hogy amikor olyan öreg leszek, mint Te (Tomi), akkor emlékezzek arra, hogy milyen szép gyerekkorom volt": Tehet a fenti fotók ennek tárgyi emlékei. Tehát Lencsike így látja, ezek a megörökítésre méltó dolgok. A virágcsokor meg a kompozíció része. Kicsit hervadt, de szép.

Nem kifejezetten sikerült megvalósítani a nagy szülinapi programokat, úgy, mint vidámpark és kalandpark, de a Sugar-ról nem mondhattunk le...Vagyis Lencsi nem mondhatott le. Ma pedig ő diktált. Senki nem ment dolgozni, senki nem ment semmilyen gyerekgondozó intézménybe, tortát…

süti beállítások módosítása