lamikriszti 2011.01.31. 22:45

Szerintem Manka rájött, hogy testvére van - mindig...Hála Istennek vele továbbra is nagyon kedves és olyan szeretetteljes, amiről nem is álmodtam (bár ma csupa játékból üveggolyót akart a szájába dugni), de kb. egy hete vannak furcsaságok (persze lehet, hogy nem is ez az ok, csak dackorszak, ha az, akkor egy szót sem szólok, ennél rosszabb ne legyen). Mindenesetre Bidut többször meg kellett vernie, mert Bidu rossz. Ma  Ringató után mellékesen kiderült, hogy Bidu szomorú, mert "más gyerekkel foglalkozik a mamája" (Ringatón többször sírt Öcsi, és meg kellett vígasztalni, de attól Pic-mic semmiről sem maradt le, rendesen csitítottam és lovagoltattam-énekeltem egyszerre. Egyetlen játékot kezdtünk 4 másodperccel később, mert Ákos úgy óbégatott, hogy muszáj volt egy kicsit rázni). Közben Csencsi elég sokat nyűgös és sikít vaktában, folyton orvososat játszik, mert - főleg ő - beteg és fáj valamije, vagy más beteg és annak fáj. Az nem tartozik ide, de csak szénhidrátot akar enni és a többi dolog nem jut eszembe.

Mindeközben Ákom-bákom kéthónaposan eljutott korcsolyázni (kengurúban rajtam), Pocak pedig egy óra után egyedül tipegett a kis kétélű korijában a jégen. Nagyon jó volt négyen a leányfalusi jégen...Délután meg Anyával és Lencsivel mentünk úszni-szaunázni (Picur is), úgyhogy a szombati kétségbeesésemet, amit a monotonitás gerjesztett sikerült kikikapcsolódni (sic!). Isteni volt, annyira jó egy ilyen vasárnap, és annyira rossz egy ilyen szombat...Azt is le kell írnom (sajnos nem papírra kell vetnem, hanem gépbe pötyögnöm), hogy egyszer aludt Ákos 7,5, egyszer meg 6 órát. Éjszaka. Mondjuk 8-9-től. Csodálatos volt. Az egyetlen üröm csak, hogy úgy tűnik ez nem valaminek a kezdete, nem tendencia, csak véletlen. De így is mámorító eset.

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt még kicsi. Kb. az ötödik hét lehet. Maximum a hatodik.

 

Kicsi Lencsit leszidom. Kérdezem tőle, hogy "világos?" Erre ő: "sötét."

Mennek a táncházba Anyával: "Táncolni fogok. Mindenképp."

Gyurmázunk: "Nem tetszik a műalkotásod."

Nézünk ki az ablakon: "Úgy esik a hó, mintha a babakocsira öntötték volna."

Mehemedet olvassuk: "Óvodás leszek, megrajzolom."

Erzsébetről jön haza: "Figyelj ide, azt mondom neked, hogy mi volt a városban."

"Ne félj Ákos, mindjárt felkészül a fogad és bemegy a szádba."

Tegnap együtt fürödtek a Tomival. Ránéz a nemi szervére: Csinálj belőle vakondot!" (Csinált.)

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása