Ez még az előző kecskés képhez tartozik, ezt volt kedves megjegyezni. Egyébként beszél-beszél, helyes mondatokban, történeteket, ami a környezetünkben ebben a korosztályban ritka, viszont nem különösebben eszik szépen. De elmeséli magától, hogy "Marcika bölcsi No. 2. nevelőire, mert szerintem ezt tőlük kéne tudnom - akárhogy is volt -, nem a Lénától, mert az lenne az egyik legfontosabb, hogy jól meg tudjuk beszélni mi történt. Így nehezebb...Gondolom ők meg nem számítottak arra, hogy Manka beavat ilyen kínos részletekbe. Persze simám lehet, hogy ő kezdte, mert azt is mondta, hogy "rossz voltam". Ezt el tudom képzelni, különösen, hogy az előző bölcsis néni, kedvesen mesélte, hogy "nagyon jó volt, csak kár, hogy az ablakot verte kalapáccsal".

Közben elképesztő a memóriája, most felemlegette, amikor tavaly télen beleesett a hintáról a sárba.

A békát, amit egy autó kilapított és az András nagyapa megmutatta neki, a mai napig emlegeti, mert ő először csak azt mondta, hogy "eltört", de Apa elmagyarázta, hogy nem, meghalt, ez pedig őrült fejtörést okozott, napokig emészgette.

Reggel, amikor meg a Tomi elmegy, akkor sírva óbégat, hogy "Papáááám". De minden szerettétől nagyon nehezen válik meg, aztán könnyen vígasztalható, de ejt pár könnyet és utána emlegeti...:"Babcsa kis Lénája", "Nagyapa - szeretem" stb. Most megyünk gyorsan a Vitéz-nagyszülőkhöz uzsonnázni, utána meg Pic Mancikánál (Anyukám) alszik (ez a név úgy tűnik megmaradt.)

Drága Öcsi 1380 g, vizelet tökéletes, ficereg nagyon, 32. hét, egy hónap múlva megyek.

A héten őrült duhajkodásokba csaptam, tegnap Opera, szerdán Tom & Gerge a csopottársaimmal, összefogott velünk meg Tóni is, aki fél 12-kor vigyázott Pocak álmára, amíg Tomi kijött elém a HÉV-hez. De 2 hete mi vigyáztunk/altattuk az ő 5 gyerekük közül hármat, nem tudom mikor lehetnének ilyen szomszédaink...ez nagy kincs.

Kettes számú bölcsiben úgy tűnik ugyanolyan vígan van, sőt eszik, mint a kisangyal, és nem olyan mesés a milliő, de az én időbeosztásomhoz alkalmazkodik, és nem hiányzott még egy ilyen irányú kötöttség...Csak tudnám mi volt Marcikával...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása