Kellene 20 millió forint, mert nem fér el a képkeret, amit vettem. Ezt pedig egy hófehér nappaliba képzelem, amiről tetőterasz nyílik a Dunára. Mindez pont a mi házunk tetején megvalósítható lenne 6-8 millió forintért, a többi meg tartaléknak, hedonista céloknak pont remek lenne. Vagy lehetnék lakberendező, az nagyon tetszene. Kéne kuncsaft. Ha valaki tudna, akkor én nagyon szívesen. Először jutányos áron dolgoznék, mert kell a referencia. A lakberendező iskolákban nem hiszek.

Na, mindegy is.

Pocak Balcsin van a szüleimmel, múlt csütörtök óta, csaknem két hétre. Az első hétvégén lent voltunk vele mi is Füreden, megint a Vitorlásban, de szemmel láthatóan nagyszerűen érzi magát nélkülünk, úgyhogy nyugodtan hazajöhettünk mi, nászutazni, ő pedig mulat a homokozóban, a Balatonban, fagyizik, nevetgél és kényeztetve van. Mi elvileg ugrásra készen, hogy amint kiejtené a "Drága Édesapám, Édesanyám, jaj, de nagyon hiányoztok" mondatot (vagy valami hasonlót), mi repülünk, de egyelőre nem. Szuahéliül már mondja, hogy "dudu" (bogár), meg kétszer azt is mondta, hogy "mama-puszi", "papa-puszi", illetve nagyon cuki, mert a feltört lábán a sebre mondja, hogy "nyomi", de ugranunk még nem kell. Ami valahol isteni, varázslatos, mert voltunk sushizni, meg moziban, meg Charlie-nál végre megint ketten, és úszni is tervezünk együtt, satöbbi...-szóval abszolut élvezzük a nászutat, meg a romantikus kettest, de azért az fájt, amikor Apa szt mondta, hogy "egyáltalán nem hiányoztok neki, nem is emleget benneteket." Nos, ez nem esett jól, mi végre az az elmúlt 21 hónap, de tudom, ez így jó és egészséges, ez a biztos kötődés jele. Éljen. Azért olyan jó, azt hallani, hogy "mama". Remélem tud még boldog lenni itthon, velünk is.

Mindeközben, drága kicsi Pocak, a legkisebb, ma láttuk 4D-s ultrahangon, illetve annyira nem láttuk, mert végig aludt, nem lehetett felrázni, de azért ennyit mutatott. Cumizik:

21 hetes, fél kg, tökéletes súlyú, és "súlyosabb rendellenesség egyelőre nem látható". Én nagyon-nagyon örültem neki. Tényleg szeretem már, úgy. A közös listán fennmaradt 3 név: Berci (Bernát); Benedek, Emil. Tomi hallani sem akar az Izsákról, pedig az azt jelenti, hogy "nevessen Isten vagy Isten nevetett" és a Tomiról sem. Ez megint nehéz lesz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása