lamikriszti 2010.02.11. 12:25

Léna síelt!

Az én hátamon kengurúban! Hétfőn elmentünk Visegrádra, Nagyvillámhegyre és egész délután síeltünk, rendesen, felvonókkal, hüttével, még szánkóztunk is. Két tisztességes sírással megúsztuk, ami később kiderült, hogy azért történt, mert a kis lába kilógott a kengurúból és nagyon fázott. Legközelebb azt is becsomagoljuk. Egyébként meg vigyorgott csúszás közben, nagyon tetszett neki, nem beszélve rólam, én meg azért örültem, hogy lehet így is! Más a súlyelosztás, meg kell szokni, de nagyon jó. Óvatos voltam. Maga a pálya meg olyan panorámával bír, hogy csuda, az egész Dunakanyar a lábunk alatt hever, balra a lementő napban a Fellegvár, alattunk kicsivel a másik vár. Nem oszták, de a célnak megfelelő kis chata, finom levessel és helyben sült pogácsával, teljesen kulturált minden, három-négy nekem szokatlan fél-csákányos felvonó, egy kék, egy piros, egy fekete (ez nem működött) és egy baba pálya, hétfőn olcsóbb (2000Ft egy négyórás jegy 2500,- 10 csúszás, a gyerek 1600,-). Szánkópálya úszógumikkal és az egész este 8-ig kivilágítva. Szerintem ez tökéletes egy délutánra. A délelőtt az nekünk ritkán kerül szóba. Voltunk az Évi által ajánlott játékkiállításon is, meg a szocialista reklám- és plakáton, ezek is jók voltak, Léna jót fetrengett a rajzolós párnák között, mert minden termben volt gyerek-lekötő részleg. Úgy értem játszósarok meg rajzolós sarok. A non plus ultra, hogy én ugyaneznap estén Anyával megnéztem a Bajadért az Operában, ami pontosan az volt, amire vágytam, Indiában játszódó gyönyörű klasszikus balett, meseszép ruhákkal, meg díszletekkel, és bravúros parkolással (ettől tartottam...). Aztán, hogy ez a hét valóban tökéletes legyen (nem is szólok egy árva szót sem...) tegnap elkísértük Tomit Egerbe dolgozni, ami roppant kellemes volt (Léna újfent kihányta a kakaót indulás előtt 10 perccel, de pikk-pakk mostunk-szárítottunk egy McDonald's-ban, kellemes szappan illattal indultunk tovább), Eger nyüzsög és olyan szép, én a barokk utcácskákért odavagyok, Lencsike nagyon ügyesen eszik mindenféle vendéglőkben, és nem tudja levenni a szemét egy csókolózó párról, kukucskált az asztal és a szék között, somolygott és egyre közelebb merészkedett. De tudta, hogy ezt nem illik (vagy valami sántít), mert úgy somolygott, nézegetett ránk és villogtatta a szemeit. Holnap Pest, vasárnap meg a Bozsik Ivett-féle csecsemőszínház a Kolibriben. Messzemenően értékelem a program-halmot. Tudatában vagyok, hogy ez isteni és hálat adok érte. Tényleg. Jövő héten meg Torkos Csütörtök, megyünk a Krisztiékkel, Lénával-Áronnal a Művészbe ide, Szentendrére. Köszönöm-köszönöm-köszönöm-köszönöm.......

Nincsenek most jobb képek, sajnos síelni nem vittem kamerát, kár.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Én meg igazolványképeket gyártok. Valószínűleg a világ legkevésbé fotogén teremtménye vagyok. Bármiről könnyebb szebb képet csinálni, ez holtbiztos. Ezt a kettőt kb.150 előzte meg. Itt sem szembe nézek - amint azt szívesen veszik egy igazolványképnél -, de azt nem lehet.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása