lamikriszti 2009.05.09. 10:04

Kúszik!!!

Jó, nem játékok után, hanem mobiltelefon után, de kúszik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És még mindig, minden kétséget kizáróan ül.

 

Mindenhol:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A nyúl még mindig nagyon szórakoztató, főleg, hogy cserepes nyuszi lett:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyébként meg csodálatos hetünk volt, mert - a nagymamák jóvoltából - voltunk moziban, én az új szentendrei uszodában, aminek két fala üveg, a hegy tetején áll, és úszva lehet látni alattunk a várost. Olyan jó volt. Aztán még vásárolni is eljutottunk ketten a Tomival Pesten, majdnem a régi szokásos körömön, a Váci utcában (nadrágot Tominak ugyan nem sikerült, de nagyon romantikus volt együtt kézenfogva tömegközlekedni, Zara-ban, H&M-ben flangáni, letűnt világot idézett...Remélem lesz azért még ilyen, mégha a fent említett boltokban nem is láttam semmi nekem tetszőt. Valahol megnyugtató...). És még erdőben is voltunk hárman, sziklán, fák fölött piknikeztünk, Lénuska Tomi karjában elaludt, aztán meg babakocsival körbesétálta a Fillér utca környékét.

Azonban még mindig háromóránként kelünk, azt hiszem ez így marad, amíg a világ. A cumisüvegről továbbra sem akar hallani (ezzel lehetne megpróbálni leszoktatni az éjszakai anyatejről), de irtózik tőle. Kolbászt nyalogatni viszont nagyon jó. Csakúgy, mint tapsot hallgatni, vagy tulajdonképpen bármit hallgatni, mert a hangokra elképesztően figyel. A légy zümmögését sem lehet egy pillanatra sem figyelmen kívül hagyni, ha csiripel egy madár azért is kihajolgat a babakocsiból. Ezzel az is jár ugyan, hogy -egyébként is fölöttébb éberen és felületesen alszik - de egy kutya ugatására is felébred az utcán. Aztán persze nem alszik vissza.

Viszont őrült nagy tervek cikáznak a levegőben, úgy, mint Tunézia június 6-tól egy hétig a szüleimmel, illetve Lencsike keresztelője május 24-én a Péter-Pál templomban...Hm. Izgalmas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ó, és már nagyon meg tud ijedni. Például iszonyatos üvöltésben tört ki, amikor tegnap a szomszéd nő egyszercsak kinyitotta az ajtaját, ma meg amikor ráugatott egy kutya. De enni imád. Különösen a húsos babakonzerveket, például a zöldborsós csirkét, ebédre meg az imént megevett egy egész üveg brokkolis pulykát, a megszokott fél, esetleg 3/4 helyett. Habár pár napja megtagadja a tízórait...(Azt hiszem a fent említett adatok rajtam kívül senkinek nem érdekesek...Szívesen leírnék ide kárpótlásul egy lélegzetelállítóan érdekes, furfangos történetet, ami egyúttal határtalanul szellemes és kissé pikáns, de ilyen most egyáltalán nem jut eszembe.) Szóban könnyebb lenne, mert a Tomi iszonyú jól meséli a Magyar népmesékből a Farkas-barkas-os mesét például, és végtelenszer el tudja énekelni az A part alatt-ot. Én a Bóbitára, meg a Csiribirire specializálódom, ez egyébként lehet pikáns is, mert egyes értelmezések szerint a Weöres Sándor versek tele vannak pajzán utalásokkal (pl.: "két csillag közt alszom ma", "ágyad forró", vagy ami nem pajzán, de rejtett "szárnyat igéz a malacra", ez Szárnyati Gézát gúnyolja. Állítólag. Mások azt mondják, hogy pl. a Csiribiri cseppet sem erotikus, egyszerűen egyszer későn jött haza W. S. és az istállóban aludt a lovak között, akiknek csillagjuk volt - az a fehér folt a homlokán.). Na jó, ennyit a pajzánságról. Esetleg még annyit, hogy még mindig szerlmes vagyok a Tomiba.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása