Kölcsön elég...megeszi a levendulát, mérges vagyok ezért...egyébként nagyon kedves Nyúlam-bulam. Tényleg. Léna egyenesen rajong érte. Suttyomban meg is rángatta a fülét...és boldogan sikongat, ha látja. Különösen, ha mozog. Netán szökken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyébként folyamatosan szórakoztatásra vágyik, mert mindent látni akar, meg csinálni, de a mászás nem megy még -viszont az ülés (!) már két hete remekül, egyedül, istenien, biztosan üldögél. Borzasztóan bosszantja, hogy egyedül egy csomó minden nem megy és ezt nem késlekedik sikoltással azonnal jelezni. Úgyhogy nem mondhatnám, hogy elképesztő sokat játszik egyedül. Az egymásbarakható hordók, és a csörgős Jancsi-bohóc viszik a prímet, mintegy 5-10 esetleg tizen-mondjuk-két perccel...Járóka már uncsi. De új perspektíva, hogy ül benne. Szóval ül. És 6,36 kg. Doktornő elégedett és dícsér. Szerinte nem most kell megpróbálni az éjszakai szoptatás beszüntetését, amikor végre rendesen gyarapodik, plusz jön az foga. Egy már félig kint van, szerintem jön mellette lent a másik.  Eddig a már említett két rémes éjszaka ugye, no de a nappalok...Egy véget-nem-érő nyafogás. Megőrülök néha. Nyilván ő is. Fáj neki. Persze még mindig a világ legaranyosabb, legtündéribb cukorfalatja, elolvadok, ha ránézek... - és nem sír...de ne nyüszítsen ilyen sokat, jöjjön ki már az a fog, mert ez nem jó...ma éjszaka csak egyszer ébredt, nem is értem, alig hiszem...tegnap viszont jól kihányta körbe az ágyba-szobába a Milupa termékmintát...Együttalvás lett belőle. Mi Tomival spagettiként csíkban, mozdulatlanul, ő azt hiszem jól...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása