Kicsi Lencsi iszonyú gyorsan - hétfőre - meggyógyult, így majdnem teljesen nátha nélkül mentünk reggel a kardiológushoz. Még mindig ott az a kis zörej, de valószínűleg csak az vér áramlása miatt és remélhetőleg kinövi. Mindenesetre ott nincs több kontroll. A délutáni szimpi fejlődésneurológus szerint Lénuska mozgása javult, de nem múlt el a fránya expanziós túlsúly, ami azt jelenti, hogy inkább tartja spiccben a lábát, mint máshogy. Úgyhogy kaptunk még két gyakorlatot, az előzőekhez, úgyhogy már egész testnevelés órát tarthatok.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Éjszaka viszont továbbra is alszik, 7, még egyszer 9 órát is, ez viszont azt jelenti, hogy reggel 7-kor kukorékol és esze ágában sincs visszaaludni. Nagyjából este 10-ig. Jó alszik kétsze fél órát, meg mondjuk egyszer kettőt, esetleg hármat. Körülbelül. A félből egy a kengurúban. De a fennmaradó időt irtó nehéz kitölteni, mert a járókában eljátszik igaz naponta mondjuk kétszer fél órát egyedül, meg még kétszer felet bogarakat néz, vagy a ringatós székecskében üldögél, de alapvetően - például most - várakozóan néz, hogy szórakoztassam egy kicsikét. Közben meg fárad, de nem alszik, mert gondolom az unalmas, úgyhogy fel van adva a lecke...ha már unjuk a Halász Jutkát is énekelni, meg sétálgatni, meg piros autót nézegetni. De nagyon-nagyon-nagyon édes, és olyan huncutul néz...hát még ahogy biggyeszt...Holnap megyünk Torkos Csütörtöközni, hmmmmm!!!

Ma még az is történt, hogy életében először hátról hasra fordult a Pocak!!! Már pár napja fordul az oldalára, de ma mindenképpen el kellett érni a kiesett cumit. És sikerült is. Igaz a fejlődésneurológus a hasról hátra fordulást egészen elbagatelizálta, mondván az csak véletlen volt (pedig nem, mert napok óta tervezte - láttam a szemén)...de különben is, hogy kezdődhetne másként...? Nem rögtön szertornával vagy négyütemű fekvőtámasszal kezdi (de csak azért nem, mert nincs itthon trapéz)...Jó, akkor sokat forgott pár napig, most ezzel felhagyott, de most biztos van jobb dolga. Például egyre ügyesebben fog. A pöttyös túró rudi papírját egészen kitűnően. Szoptatás közben pedig már egyáltalán nem ihatok, mert a csíkos, meg pöttyös bögréket mindenképpen szemmel kell követni asztaltól szájig, így meg nehéz a tejecskére koncentrálni...

Egyébként, ha alszik egy nagyobbat, magam is elcsodálkozom, hogy milyen elképesztő sebességgel, mennyi mindent meg tudok csinálni. Én azt hiszem három óra alatt már fel tudnék építeni egy házat, és még el is mosogatnék...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása