lamikriszti 2008.12.31. 21:07

Karácsony

Képriport, mert hátha nemsokára folytathatjuk a szilveszteri vacsorát, ha Tomi elolvasta a Parti Nagy Lajos belehotyorodós, ongorkodós meséjét a Lénának...(de egyelőre nem elég jó a mese, most épp azt mondja, hogy "ejejejejejeeee"...)

Tudom, ez homályos...majd lesz jobb is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindenesetre mindjárt (holnap) lenne háromhónapos a Picur, és első karácsonya nagyon szép volt, bár 25-én a Vitéz-karácsonyon is kellett sírni egy kicsit, mert nagyon fáradt volt, meg Szabadkígyóson is, mert alig aludt a négyórás út alatt, de ott nagyon jól Éváék kiságyában, ez én szobámban, csudájára jártak a szomszédok, és hazafelé végig aludt, háztól házig...Ó...és gyönyörű zúzmarás Hókirálynő birodalmát is látott, ilyet:...nem olyat, mint fönt, csak odakerült a kép..hm. (Mégis sikerült)

24-én pedig nagyon cuki volt, kapott babát is, amihez ezt szólta:

És egyébként is nagyon jóban vagyunk (emlékezzek majd erre, ha kamasz lesz, és azt kiabálja nekem, hogy utállak, nem vagy az anyám...). Vagy ha...Úristen mennyi minden történhet vele, ez rettenetes....Ezen most nem kezdem törni a fejem, mert akkor sírok.

Menetrend még mindig nincs, gyanítom nekünk olyan nem lesz, négyóránként eszik, de van, hogy kettő és néha 7. Semmiesetre sem alussza át az éjszakát, kivéve, ha teljesen kimerül, mert mondjuk előtte 12 óráig nem aludt...Egyébként meg mosolyog és gügyög, még nem fordul át, de néha mintha kicsit észrevenné a kezét. Nevet ha renevetünk és csak ritkán bömböl megmagyarázhatatlanul...például most. Meg egyéb ünnepeken, de akkor biztosan azért mert izgatott és nem alszik, és fáradt...

 

Ennél sokkal szebb, ez nem jó a Lencsiről, de rólam kivételesen jobb, mint szokott, róla meg úgyis rengeteg nagyon jó van, úgyhogy most legyen nekem szilveszter...(amikor is meseszép kisestélyimben vagyok, frissen ondolált hajjal, versenysminkben, a party hevétől felforrósodva, őrült izgalomban, hogy milyen lesz a következő buli, hogy azt sem tudom már hanyadik csík, hogy nincs taxi, hogy izomlázam van a fergeteges táncolástól...) Nem. Mindezek nem igazak...de izomlázam van Béres Alexandrától. A változz vissza programtól...és Lénuska már nem sír, és kb. 1,5 óra elteltével talán folytatjuk a szilveszteri vacsorát (ami tényleg szilveszteri), és csillámos a hajam, és esetleg nemsokára megihatjuk a pezsgőt, amit szintén 1,5 órája bontottunk ki...őőőő...de azt hiszem ma kacagott egyet először hangosan.... :)

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása