lamikriszti 2014.12.18. 11:11

Bárányhimlő

Dadamm..Végül csak elkaptuk. Lencsi. Ez a harmadik nap, úgyhogy ma várható a tetőzés, meg holnap, meg holnap után. Dugába dőlt a balett-bemutató, Léna utolsó óvodai karácsonya, ahol egyedül mondott volna  verset. Mindkettőt megsiratta...Ez lett volna az a kedd, amire mind a 4 nagyszülő haptákban állt, Apa Szabadkígyósról már feljött, mire kiderült, úgyhogy ment is vissza, Magdi sütivel készült...Egy nappal később kényelmesebb lett volna, de még így is a legjobbkor. Téli szünet, még nincs suli, jó ez így. Egyelőre nem tragikus, csak a szövődmények kerüljenek el. Persze nyugtával dicsérném a napot. Szóval várunk, Ákos be van oltva, de gyengítettet elkaphat. Meglátjuk. Mindenesetre valószínűleg a hétvégi könny-parádénak ez volt az oka, hétfő estére hőemelkedése is volt ennek a kis balerinának. Azóta nem lázas, van rajta kb. 40-50 pötty, de nem borzasztóan viszketnek. Sőt. Inkább nem. De még csak egy-kettő hólyagos. Flórának a vége volt szörnyű.

Azért még beszúrtunk egy karusszel-Vörösmarty tér - Hachapuri grúz étterem - Opera kört...

vorosmarty.jpg

vorosmarty1.jpg

A vacsora közben, ami valóban gyors vacsora volt egy gyorsétteremben (az említett grúzban), az ott töltött 3/4 óra alatt Ákom beesett az asztal alá elég látványosan, majd indulás előtt még magára zuttyantott 2,5 deci piros szörpöt.

gruz.jpg

gruz2.jpg

Ekkor egy pillanatra kétessé vált az este további kimenetele, az Opera, de egy pillanat alatt levettem Lencsiről a rózsaszín Hello Kitty-s alsó trikóját, és Ákom ily módon már - kevésbé jól öltözötten -, de ballaghatott az Operába.

opera0.jpg

 

opera1.jpg

 

opera2.jpg

 

opera3.jpg

 

opera5.jpg

 

opera6.jpg

 

opera4.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása