Lencsinek szombaton volt a zsúrja!!!!! Élete első zsúrja, végül 20 gyerekkel és vagy 15 felnőttel. Mindenki eljött, sőt olyanok is, akikre nem számítottunk (testvérek, háztulajdonos gyerekei), de így volt jó. Teljesen simán ment minden, szerintem oldott volt, meghitt, családias, Léna nagyon élvezte, azt mondta tökéletes! De azt hiszem mindenki más is. Az álarcozás nagyon bejött:szülinap1.jpg

szülinap2.jpg

szülinap3.jpg

szülinap5.jpg

Egyre több gyerek várta az érkezőket. Illetve egyre több nyúl, béka, pillangó meg róka.

szülinap4.jpg

Ez a magasles a kertben, nyilván ez volt a legnépszerűbb. Szóval nem kellett moderátorkodnom, szórakoztatnom pláne nem.

szülinap7.jpg

szülinap6.jpg

Judit, Mira, Blanka, Kriszti és Áron (ahol sokan vannak, ott el sem kezdem írni). Őket is nagyon szeretem.

szülinap8.jpg

Anita és a Máté-gyereke szülei

szülinap9.jpg

Móniék énekelnek. Egyébként nincs x lábam. Meg ilyen sonka sem.

szülinap10.jpg

szülinap11.jpg

Az emeletes torta nem látszik, meg az sem, hogy volt olyan is, hogy Móni és Rita gyönyörűen énekelt Lencsinek

szülinap12.jpg

szülinap13.jpg

Sajnos rettenetes, de rajta vagyok bizonyos képeken, túl lépek az egoizmuson és itt hagyom, mert a zsúr a lényeg, nem én, mégha rontom is az összhatást

szülinap14.jpg

Rita, Gergő, Móni

szülinap15.jpg

Kieszeltem még egy olyat, hogy egy fehér lámpaernyőre mindenki rajzoljon valamit a Lencsinek, emlékbe. Ezt megtették sokan, volt aki gyöngyöt is fűzött - ezek voltak a vésztartalékok, ha valaki magányosnak érzi magát, vagy éppen egyedül akar lenni. De nem akart senki egyedül lenni, fűztek gyöngyöt sokan együtt, írt mindenki a kívánság-lámpionra üzenetet ("szeretnék egy hasalós malacot", "ezermillióma-cskát", Léna, azt hogy a "világ szép és jó legyen", olyan szépeket és cukikat vetettek papírra), csak sajnos a kívánság-lámpion fenn akadt a diófán és kishíjján felgyújtotta azt, pusztán azért, hogy egy kis izgalmat is vigyen a buliba. Egyébként addig gyönyörűen emelkedett, lobogtak utána a kis piros kívánságok, csak aztán ott lett az a fa.

szülinap16.jpg

szülinap17.jpg

szülinap18.jpg

szülinap19.jpg

szülinap20.jpg

Háttérben a Pilis! Nem annyira látszik, pedig csodaszép a kilátás!

szülinap21.jpg

Itt még a kezdetek. Páran korábban jöttek, még díszítünk...

És aztán, mindezek után jött Fanni mamája és elvitt a 6 nagylányt és tényleg ottalvós buli volt....

Egy icipici "Hiányzik a Mama, hiányzik a Papa volt", de semmi más. A 9 éves Luca csinálta a kislányoknak a melegszendvicset, vetített nekik diát, megfürödtek hárman-hárman, aludtak matracokon, keltek reggel egyedül, és mentek misére. Bizony ám. A templomban csak 1/3-ig maradtak, aztán a plébánia játszóházában csináltak koronát. Ez így volt. Ajándék meg annyi, hogy két hétig minden napra jut egy. Szerdán meg családi szülinap...remélem. Még vannak elhárítandó akadályok. Ja, és holnap az első balettóra.

Ez meg még péntek, Flóráékkal a Dunaparton:

ZÖLD4.jpg

ZÖLD5.jpg

ZÖLD6.jpg

Szeretik egymást....

szeretik.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása