Ez a problema ot perccel a leopard eszrevetele utan merult fel...A forgatokorong valami, amin a vonatokat becsavargarjak a remizbe. Egyebkent iszonyuan elveztek a szafarit, 4-5 meterre tolunk pihent egy fan a leopard, ami azert meg itt is ritkasag, bar ez a legnagyobb nemzeti park.

DSCF8831.JPG

Vegul a Yalaba jutottunk el, tuktukkal ide is a tengerparttol (az utolso nap viszonylag tetlenul telt, delutanra sutott csak ki a nap, sokat esett is, de vacsora elott vegisseteltunk a teljesen neptelen gyonyoru parton, szep volt...Es a szallastol 5 percre a mangrove erdo mellett belefutottunk egy embernagysagu varanuszba. Fantasztikus volt, mint egy dinoszaurusz. elkepeszto. En hazahoztam volna.  Szoval tuktukkoztunk 2 orat, es megerkeztunk egy nem kulonosebben jo szallasra, bar tiszta volt (annak ellenere, hogy furdes kozben fel orat szantam legalabb egy beka kitessekelesere a furdoszobabol). Egy rizsfold toszomszedsagaban, nem messze a rezervatumtol, ahova termeszetesen a tulaj szervezett egy kellemes (szamara kellemes) osszeg fejeben egy 5 oras korutat. elefan-csaladok, haromhetes kisbebivel,

DSCF8826.JPG

tukanok, majmok hada, a nevezetes leopard, king fisher nevu gyonyoru turkiz madar, vaddiszno, pottyos szarvas (Apa???), monguz stb.

DSCF8808.JPG

DSCF8811.JPG

Es egy eleg sokkolo elmosott hostel a tengerparon ahol 49 ember vesztette eletet a Tsunamiban, december 26-an, tiz eve. 

DSCF8837.JPG

DSCF8838.JPG

DSCF8840.JPG

DSCF8828.JPG

Ma reggel pedig kocsival eljottunk Ellaba, egy lelegzetelallito szallasra. Eletem elso harmaban benne van. a romantika netovabbja, a dzsungel kozepen, egy hatalmas colopokon allo haz, ami fuggohiddal lehet megkozeliteni,

DSCF8843.JPG

3 fala uveg, isteni design, es a labunk alatt az egesz erdo,

DSCF8844.JPG

DSCF8845.JPG

A kilátás nappal és hajnalban az ágyunkból, a teraszunkról...

DSCF8874.JPG

DSCF8846.JPG

DSCF8850.JPG

DSCF8872.JPG

Az étterem. Falak nincsenek, csak kettő.

DSCF8912.JPG

A recepció

olyan panorama, hogy juj. majmok folottunk, elvittek egy maganvizeseshez (az egesz hely valami helyi katonai magassage), ebben furodtunk, a gyerekek hatalmas oromere.

DSCF8870_1.JPG

Mondjuk a halak csokolgatasat a labamon tudtam volna nelkulozni, nagyon csiklandozott. Szoval a hotel (ahol nincsenek falak) mesebeli, folzosok helyett majmokkal pottyozott osveny, plafon helyett eg (ez egy masik szoba). Ella semmilyen (a piac jo volt), enni lehet, es kiradulast szervezni.

DSCF8858.JPG

DSCF8861.JPG

DSCF8859.JPG

Holnap bennunket is elvisznek megnezni egy sziklatemplomot, egz csucsot (ahova 200 lepcso vezet), es egy vizesest.

DSCF8852.JPGEste linánozunk meg egyet itt, majd holnap utan reggel jon ertunk egy fiu, aki elvisz Kandybe, kozben megallunk Nuvara Eliyaba azt megnezni. Ezt muszaj beiktatni, bar az ujdonsult holland ismeroseink azt mondtak, ok nem allnak meg, mert az egy angol varos egszeruen. Hat engem erdekel egy angol varos Sri Lankan. Az az utolso allomas, onnan mar a repuloter...Megyek gyorsan a fuggohidra, mert a tobbiek mar ott vannak, en meg rettegek, hogy ki mikor potyog le, plusz negy tagja a szemelyzetnek itt ul korulottem es varjak, hogy menjek mar. orult udvariasak, otcsillagos kiszolgallas az esoerdoben. Szobaszerviz a fakon keresztul, welcome drink a fuggohidon. Isteni. Puszi Nektek, nagyon sok!!!!! 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása