lamikriszti 2013.12.02. 13:34

Cici-para II.

Következő felvonás:


Az előző beszámoló óta, melyik volt az a nap, hétfőn vagy kedden (?) szólt a kislány anyukája, h. Ákos megfogta a cicijét. A kislányét. A kislány azóta nem jár óvodába. Ma reggel óvatosan rákérdeztem sms-ben, hogy hogy vannak, és ugye nem azért van ez. Hát de. Kaptam egy heves választ. A kislány azóta bepisilt és mászkál éjszaka. És Ákos nehogy a kislány közelébe kerüljön, és azonnal változtassak ezen...Egy kicsit megrázott ez az sms. Szegény Ákos, pedig olyan szépen megbeszéltem vele, még esélye sem volt bizonyítani, ráadásul, ha a kislány annyit mond neki, hogy ne csináld, biztos nem csinálna...Imád oviba menni, teljesen kiegyensúlyozott, ami Lencsi mellett nem elhanyagolandó szempont, most kezdem el ezzel paráztatni? Az óvónéni szuper, igazi jó pedagógus, azt mondta, hogy hagyjuk otthon ezt a témát, mielőtt nagyobb bajt okozunk vele, majd ő kezeli bent ezt a helyzetet. Ákos meg úgy szerette ezt a lánykát, most majd nem érti miért nem mehet oda hozzá. Hirtelen egy veszélyes kis perverz bűnözőt látnak benne, őrület. Azért azt hiszem a legtöbben értik, hogy ez egy ártatlan dolog, ami a szoptatásból maradt, nem egy nimfomán kéjenc huncutsága...Persze, kérdés, hogy a kislány anyukájától mit hall a többi szülő. Hogy juj, Ákostól félteni kell a gyerekeket, vigyék tőle a kislányokat...Téboly...Ilyen helyzetekre nem voltam felkészülve...

Drága kis Lencsi meg tündérré változott, tegnap egyedül voltunk otthon, Tomi nélkül. Valahogy szóba kerül, hogy reggel óta fáj a fejem, erre Léna: miért nem mondtad hamarabb, hozom akkor a porszívót és megcsinálom helyetted. És megtette. Cukorfalat. Sütöttünk mézeskalácsot, feldíszítettük a lakást, megnéztünk egy kellemesen hátborzongató Árgyélus Királyfit az RS9 Színházban, kaszaboltunk kőoroszlánokat a Vörösmarty téren fakarddal a vásárban, szóval minden olyan jó, eltekintve ezektől a nemkívánatos fejezetektől, amikor emberek úgy néznek rám, mint az anya, aki orgiákat rendez a gyermekeivel...arra buzdítja őket, hogy fogdossák egyéb kiskorúak másodlagos nemi jellegeit, sőt esténként élménybeszámolót kérünk, hogy kinek mekkora a cicije. Rémálom...És még fotóm sincs itt, hogy megmutassam tündérbogár gyerekeimet.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

onozorobi 2013.12.20. 09:56:54

Ezzel mi lett aztán? Lenyugodtak a kedélyek?
süti beállítások módosítása