Mondja Ákos...

Az például nekem is fáj, amikor hajnal 3-kor arra ébredünk, hogy langymeleg pisiben csucsog az ágy. És milyen kellemes ekkor áthúzni az egész hóbelevancot, különös tekintettel a dupla paplanra, amit egyébként is kellemes. De legalább felébred mindenki...Nem baj, minden éjszakának örülünk, amikor ez nem történik meg. Ma például örülünk. Tegnap nem. Előtte is volt 3-4 száraz alvásunk. De még nem oldódott meg ez a pisilés dolog. Egyáltalán nem mindig, de mondjuk 5-ből egyszer, de az nagy valószínűséggel velem történik. Igen szeretnék rájönni az okra. Még nem sikerült.

Viszont tegnap voltunk a Vukon a Müpában, Anya elhozta a gyerekeket az oviból, bölcsiből, majd ide be, és nagyon jó volt. Mindenkinek szívből javaslom. Vicces, színvonalas, jó a zene, jó a tánc, szuperek a díszletek és a kosztümök, szóval remek. Utána még hátraosontunk a színpad mögé, és élőben is nagyon cukik voltak a tyúkocskák, a vadásznak pedig isteni teste van alsógatyában. Vétek, hogy egyetlen egy csoport volt a nézőtéren. Összesen kb. 40 gyerek. Persze nem túl szerencsés az időpont, de menjetek, nézzétek. A kakas felejthetetlen.


Müpakicsi.jpgEz a Müpa. Lencsi csinálta a fotót.

Aztán persze tiszteletünket tettük a nagyszínpadon, a Nemzeti Hangversenyteremben, hátha egyszer emlékezni fognak rá, hogy álltak ott egyedül. Még olyan is volt, hogy sötétben. A próbateremben pedig kipróbálhattak egy csomó hangszert. Például Zoli zongoráját. Azért az egy zongora...Az egy pillanat az életben...Nem mindenkinek, nekem pillanat...

Ezek után nyilván szétszedték az irodát, de olyan jó.

szélcsengőkicsi.jpg

Ez a Müpa előtt a szélcsengő-alagút. És itt mindig fúj a szél.

piroskicsijó.jpg
Átküldöm ezt Anya, ezt akartad?

Azt csak halkan írom - Apa ne halljad -, Anya megkérdezte a Vuk közben Ákostól, hogy mi az a ház falán (szarvasagancs volt). Ákos szerint: "szarvasbakancs".

Nekem ez a könyv nagyon tetszett: McCann: Hadd forogjon a világ. Nem indul gyorsan, és nem is túl vidám, de más.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása