kicsiszentendrei sziget.jpg

Csak annyit osztanék meg, hogy Lencsinek tegnap - a második napon - már görbült a szája. Ma - a harmadik napon - már zokogott a csoport ajtajában. Reggel - otthon - még fölöttébb lelkes volt. Akkor Ákos sírt, hogy "nem akarok bölcsődébe menni, mert nincs ott senki!!!".

óiéá.jpg

Ha az Isten is úgy akarja, akkor 14-én elkezdek egy lakberendező tanfolyamot, a több lábon állás végett, valamint azért mert annyira sok időm van, hogy nem tudok vele mihez kezdeni. Úgyhogy feltétlenül irányítsátok hozzám azokat, akik lakásokat, házakat, és egyéb fedett vagy fedetlen dolgokat akarnak berendezni. Egyelőre az lesz a jelige, hogy jelképes áron - referenciáért...Mert jó lenne valami kis referencia...Mindezeken túl még 5 millió forintot is keresünk, ennyi kellene a tetőtér beépítéséhez. De nem banktól, hanem dúsgazdag, vagy enyhén jómódú ismerősöktől kellene ez a szerény összeg, persze busás kamatért cserébe. Más befektetésekről, üzleti lehetőségekről most nem tudok beszámolni.

eőaá.jpg

Ez Robinak és Ritának:

szép_3.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása