szentendrei művésztelep.jpg

Festünk. Ákos: Ez egy sötét barlang, ahová az emberek nem tudnak bemenni, mert ott már a dinoszauroszok vásárolnak.

szentendrei művésztelep2.jpg

Ééééés!!!! Lencsi tud úszni! Ma jött a hír Balatonfüredről, az Annabella szálló uszodájából, hogy egy fiatal úszóbajnoknő meghódította a hullámokat!!! A 15 méteres medencét mellúszásban falja, víz alatt, levegővételnél a kutyaúszás technikáját alkalmazza. A medencét nem egyszer, hanem sokszor egymás után szeli át, egyben, éppen csak a falaknál pár pillanatra megpihenve. A fejesugrás az ifjabb (2,5) illetve az idősebb (4,5) versenyző esetében is kidolgozás alatt!!!

kicsihamoka.jpg

A sasszemű, nyomozóvénájú olvasó ebből már kitalálhatta, hogy drága, kedves utódaink ismét a Balaton ragyogó égboltja alatt pihenik ki fáradalmaikat, ezúttal a Lami-nagyszülők becses társaságában. Vitéz Léna kisasszony accessories-jában egy egyel nagyobb méretű kerékpár is megbújik, mert amellett, hogy a vízben hal, a szárazföldön veszedelmes biciklista. Édesanyja az elmúlt 1,5 napban nem depressziós, nem vergődik kegyetlenül gyermekei hiányától, ámbátor nem is fog menstruálini egy héten belül. Sőt, kifejezetten pompás füredi szombat délutánt kanyarintottak szerelmetes férjeurával a Vaszary villa Nagybányai festők kiállításán, majd a szívükhöz oly közel álló Bergmann cukrászda ölelő falai között.

kicsizamárdi.jpg                    Még Zamárdi

Most pedig a fent nevezett édesdeden mosolyog  frissen megkapott azeri vízumaira, amelyet csaknem egy hét múlva lesz alkalmuk bemutatni a vendéglátó fél igen kedves hatóságának. Salem alaikum!

kicsihamoka2.jpg

kicsihamoka3.jpgMüpában, a Bohém Étteremben ebédelünk. Ákos: "Pincér! Pincér!"  - én: " Miért kiabálsz a pincérnek?" - Á.: "Mert beszélni akarok vele.

Ákos ugyanott: "10 perc múlva mérges leszek erre a pincérre.

- Miért?

- Mert folyton csak néz."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása