lamikriszti 2011.10.09. 12:10

Lencsi 3 éves!

Nem ma, hanem kb. egy hete, de volt lovas-virágos torta (katicát nem találtam),                                                                                                                                                                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sok ajándék és Vidámpark. Ez utóbbi pont, mint az én gyerekkoromban, de Léna nagyon élvezte. Mindeközben Ákom popsija-kukija 3 hete mintha smirglin csúzdázna éjszaka, ami nem kizárt, mert újabban óránként biztos, de van. hogy háromnegyedóránként ébred. 3 napja. Tényleg remek, szívesen aludnék egyben 1 órát, hol vannak azok a szép idők, amikor még kétóránként kelt. Már félek az éjszakáktól és nem győzök csodálkozni, hogy egyébként teljesen jókedvűen élek. Főleg, hogy élek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valamint Ákomot két hete gyötri a diaré, engem nem kevésbé. Annyi pelenkát használunk, hogy őrület, napi nyolcszor feltétlenül kakil. Egyébként alles is Ordnung, ha megyünk a Filharmonikusok gyerekkoncertjére Lencsivel kettesben, és annyira fenem a fogamat a Trafóban egy Kudsi Ergüner Trio: Sufi Invocations koncsertre. Ez török formáció, ilyen a keringő dervisek szúfi zenéje egy ney nevű fúvós hangszeren. Nagyon-nagyon-nagyon mennék. Több, mint éhes vagyok megint egy kicsi, minimális kultúrára. Ki vagyok éhezve. Vagy mondhatnám szomjazom rá, de úgy, mint 4 nap után, víz nélkül a sivatagban. Ez most már nyilván elég plasztikus volt. A színházműsor meg sem merem nézni. Arról (is) álmodom, hogy ha már Öcsi nem szopik (momentán elképzelni sem tudom,hogy ilyen lehet), akkor valahogyan hetente lenne egy esténk ketten...Ahhhhh...Micsoda mámoros kikapcsolódás, még a gondolatába is beleborzongok. Egyszer elmennénk koncsrtre, egyszer vacsorázni, egyszer színházba, egyszer aludnánk, egyszer nem aludnánk....olyan sok ötletem lenne. Azon túl, hogy azt sem tudom, hogy fiú vagyok vagy lány. Úgy éretem az erre utaló egyetlen jel, hogy szoknyában is járok. De lovagolok viszont 2,5-3 hónapja, egyedül ügetek szőrén az őszi mezőn, már amennyiben erre rá tudom bírni a lovat. Ezzel vannak még gondok.          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mostanában nem sikerült vicceseket írnom, egymaradt csak meg: "Cifra palota, zöld az ablaka, gyere ki te Kuka Rózsa...."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása