Ez a fotó tegnap készült, meztelenül hancúrozik Egérkével a mi ágyunkban. Közben a szöveg:

"Nem hiszem el, hogy mi munka történik ebben az ágyban... Ez a birkózás..."

Egyébként folyamatosan "színpadon" van, vagy színpadon vannak a dolgok amivel játszik. A színpad az élete szerves része.

Tegnap meg mentünk be kocsival a szüleimhez (Manka ott aludt), én régen vezettem, ezt közöltem is vele, mire ő végig bíztatott, hogy "pontosan így kell" - mármint vezetni. Még egy radart is kivédtünk, ezt is ecseteltem neki, úgy kezdve, hogy "Jó hír, hogy nem fényképeztek le, de ez csak azért történt mert jelzett egy autó szemből stb.", Picur a végén rezignáltan megkérdezte, hogy "ezek közül melyik a jó hír?".

Babcsánál pedig megint elkezdte egy kártyapaklira, hogy "nem adom, az enyém", erre Magdi belement a játékba és ő is feleselt Lencsinek, ugyanígy. Erre Pic végül: "ne veszekedjünk, vigyázok a kártyádra".

Kicsi Öcsivel voltunk fejlődésneurológusnál, ahol megállapították, hogy "minimálisan balra tartja a fejét", csak az a baj, hogy annyira pénzszagú volt az egész Cseppek Háza, hogy nálam azonnal elvesztette a hitelét. Mindjárt ajánlottak egy gyógytornászt 4000 Ft/óráért, azt hihetetlen energiákkal mismásolták, hogy lehet OEP támogatással is menni, a recepciós az erre vonatkozó kérdést úgy hárította a dokira, hogy roppant ellenszenves volt, de azt nem múlta fölül, hogy a gyógytornász telefonált ránk este fél 8-kor, hogy akkor mikor megyünk a terápiájára. Persze keresünk gyógytornászt, de ide így inkább nem mennék.

 

Nagyon csöndben megjegyzem, hogy Ákom-bákom egyszer 9 órát aludt egyben éjszaka, többször meg 4,5-6-ot...Ez azt jelenti, hogy gyötrelmes éjjelünk lesz ma, mert leírtam, elkiabáltam. Persze enélkül is volt olyan is a múlt héten, hogy felváltva aludtunk négyet-négyet (órát), de ott más volt, Pocak nem aludt 4-6-ig hajnalban, Tomi előtte fél 4-ig dolgozott, pedig ilyen már rég volt, végül fél 8 körül négyen ébredtünk a mi ágyunkban, közben Léna párszor fejbe és gyomorszájon rúgott...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása