Sajnos mindig elfelejtek fényképezőgépet vinni, amikor valami történik, pedig megint korcsolyáztunk Leányfalun (Anya is), szombaton Visegrádon voltunk a Fellegvárban, vasárnap meg a Pilisben, úttalan utakon, magaslesen, este meg csak Lénával fürdeni, szaunázni, amíg a Vitéz-nagyszülők vigyáztak Ákosra. Na ezeket nem fényképeztem le. Pedig Manka úgy sikongatott a medencében, mint egy hal, bár a halak nyilván nem sikoltoznak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ma meg öt órát sétáltunk-kávéztunk-ugráltunk le különböző magaslatokról. Egyéb semmi újdonság. Éjszaka a szokásos, Picur éppen éhségsztájkos időszakát éli, de ha csak reggelizik és egész nap hegyetmászik-úszik, akkor vacsorázik rendesen, és azon a napon is evett, amikor előtte vacsoráig meggy-olajbogyó-csemegeuborka volt a menü. Holnap meg drága kicsi mosolygós Öcsivel fejlődésneurológus, mert "balra tarja a fejét"...meg talán néha kicsit kifli alakban feszíti a kis gömbölyű testét hátra. Ma a Lencsi a hájakat "pofi" szóval illette, ami egyébként sokkal kedvesebb, mint a háj. Én meg tegnap ilyen bókokat kaptam:

"Mint egy lakókocsi, úgy eszik Mama". - ez nem igaz.

"Tegyed le, mert jól elhízol, mint az olaj". (Egyébként műzlit ettem)

Instyle magazinra:

"-Tegyed le.

- Miért?

- Nem szoktam ezzel játszani."

"Nagy munkaság következik itt a Teletubbie-nál" (Bele kellett dugni az etetőszékbe...sajnos nem tudom, hogy kell ennek a szimpatikus figurának a nevét írni)

"Majomnak öltözött" - egy kutya az utcán

"Jó ez a Mancika ehhez az énekhez"

"Szét kell fonalaznom ezt a fonendoszkópot" - összegubancolódott.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása