Ezt akkor mondta, amikor jeleztem, hogy angolul énekelek...

Öcsi még mindig csöndben, békében, kivéve este 8-9-től, akkor rugkapál nagyon...Charlie pénteken, semmi izgalmas. Hacsak az nem, hogy volt szerencsém belehallgatni egy sikongatós szülésbe, igazán üdítő volt. Roppant szeretnék diszkréten szülni, ez a múltkor úgy rémlik nem ment...Plusz egy 24 hetes kismama is akkor vajúdott. Én legalább már nem koraszülök...Ha karácsonyig kihúzom, azon sem lepődök már meg. Kedd a legközelebbi nőgyógyász dátum, egyben az eredetileg kiírt időpont, utána kétnaponta kell tiszteletünket tenni, és mindezt 1,5-2 hétig - optimális körülmények között. Kissé apatikusan tudomásul vettem. Ma telihold lesz mindazonáltal.

Írok vicceseket még, ha a fenti nem lett volna elég vicces.

A mentő: "betegséget hozott, azért nénogott".

A bebújós kabátját azért nem csípi, mert "elég barlangos".

Charlie felé: "megyünk doktorbácsihoz, megnézi Öcsit. Bemegy utána." Szerencsére ezt egyelőre elkerültük.

"Neked adom a szívemet." Erre mit is mondhatnék :)

"Juj, de büdös ez a Léna..."

Valamint, látom, hogy sikálja a kezével a baba arcát és indulatosan mondogatja, hogy "pofád-pofád...". Ezt honnan vette...

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása