Remélem akkor is fogja, ha kibújik, gyanítom, hogy egy idő után már nem mindig lesz ilyen lelkes, de most elképesztő sokat foglalkozik vele. Odajön a hasamhoz, ölelgeti, napszemüveget próbál rá (a pocakomra) feszegetni, mármint persze Öcsire így, neki is kell mesét olvasni, beszól neki, hogy nézze a bábszínházat, még mindig fürdeti, kiabál, hogy "itt vagyok", "gyere ki", meg, hogy "várom", puszilgatja, simogatja, szóval, nagyon kedves.

Az etetőszékből bármit ki lehet dobni, mert a "hangyák megeszik". Ragyogó. Nehéz meggyőzni, hogy azért inkább ne így etesse a rovarokat...De szebben eszik, villával például egész kitűnően.

Poacak egyébként továbbra is jeleskedik az extrémebb helyzetekben, tegnap például Gyertyaúsztatás volt Szentendrén (3000 gyertya a Dunán), este 9-kor, úgyhogy fürdés, vacsora után, pizsamában (Léna) kimentünk a kilátóhoz Móniékkal, Pic-mic lelkesen nézte, majd fél tízkor hátradőlt és egy pillanat alatt elaludt. Talán minden este így kellene tennünk, mi boroztunk tovább a Szamárhegy tetején, Pocakot itthon zokszó nélkül átraktuk az ágyba és csak órák múlva került át hozzánk, megkönnyítve az én nem túl könnyű alvásomat azzal, hogy tökéletesen keresztben fekszik kettőn között, a lábai a hasamon...Ez sokat segít az önfeledt alvásban. A Gyertyaúsztatásról még annyit, hogy Móniék úgy, hogy otthon aludt a héthónapos, meg a kétéves egyedül a szobában, mellettük egy bébiőr és az egyik mobiltelefon, amivel Móni és a férje ingyen beszélnek egymás között, itt a két gyerek végig vonalban volt a másik készülék végén...Így is lehet. Úgy látszik roppant találékonyak a szülők egy kis borért a Duna fölött :)

Öcsi jól van, vérvizsgálat tökéletes, lábikra kevésbé, 2 hete 700 gramm volt, pénteken 1043. Csoda, hogy nő a hasam. És ficereg, rengeteget...Most éppen Andor/Benedek/Bernát, én meg semmivel sem vagyok kibékülve. Tomi hajthatatlan a Tomival kapcsolatban :(

A képek még szabadkígyósiak, csak most kaptam.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása