Szépen alszik

 

Valójában a legnagyobb újdonság, hogy vasárnap megszületett Bianka, Lénuska unokatestvére! Éljen Bianka, aki tegnap töltötte otthon az első éjszakát, és mi erősen gondoltunk rá :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Közben mi voltunk az Éviékkel meg a Lauráékkal az Aquaworld-ben, tegnap meg szintén Béciékkel és Katiékkal a leányfalusi strandon és Lencsi rettenetesen élvezi a vizet, úgy pancsol, csapkod és sikongat, hogy naaagyon szeretem nézni. Az Aquaparkban még csúszdáztunk is, magam is meglepődtem, - hogy bár gyerekcsúszda -, de milyen meredek, el is süllyedtünk a végén, de pici Manka épp csak rámnézett útmutatásért, hogy ezt mi sírva vagy nevetve fogadjuk, és aztán már vigyorgott is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ó, és vége a fejlődés-neurológiának!!! Mert tökéltes drága kis Nénó mozgása, minden a legnagyobb rendben. Sőt, az egyik legkedvesebb elfoglaltsága, a hordókba bepakolás, még korai is az ő korában. Úgyhogy drága Manka, nagyon ügyes kislány. Még úgyis, hogy az utolsó két hónapban már nemigen tornáztattuk.  doktornő egyébként továbbra is nagyon szimpatikus, ha bármikor szükség lenne rá, Balázs Mária, Tűzoltó utcai Gyerekkórház. Ezt legfőképp magamnak írom, hogy ne felejtsem el. Főleg miután annyi veszély leselkedik egy ilyen pici lányra, hogy fel sem tudom fogni. Továbbra is mélységes tiszteletem mindenkinek, aki képes felnevelni egy gyereket épségben. Ez nekem most lehetetlennek tűnik...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A titkos fegyverem, a gyönyörű, fém zörgős vödörben lakó összes cumi (csodálatos a bőség ilyetén zavara, hogy egyszerűen nem lehet eldönteni, hogy melyik cumit, és egyszerre mennyit vegyen a szájába), lassan unalmassá válik, és nincs is nagyon más izgalom, úgyhogy mára vége a mesének...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása