lamikriszti 2009.02.18. 11:32

Zenebölcsi

Igen, voltunk hétfőn zenebölcsiben Szentendrén az Áronékkal, ahol persze Léna és Áron volt a legkisebb de Picur iszonyúan figyelt és mosolygott, gitároztak, meg furulyáztak nekik, meg mentünk mint a mackó, meg, mint a lovacskák, szóval nagyon tetszett nekem is - nem beszélve a hatalmas tapasztott kemencéről, az óriási piros pöttyös teáskannával. Már ezért érdemes volt odamenni, teljesen mesébe illő volt. Igaz majdnem rátettem a forró vaslapjára a Lénát, de hála Istennek nem...(Kriszti is, tehát nemcsak én láttam ritkán kemencét. Bár otthon Szabadkígyóson van egy, most, hogy jobban belegondolok...-de az egyáltalán nem ilyen...).

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Hétvégén sikeresen megvalósítottuk a visegrádi reneszánsz vacsorát Anya segítségével, sőt vasárnap még kiállításra is eljutottunk, míg a Léna a Vitéz-nagyszülőknél hancúrozott, igaz a Galéria addigra bezárt (úgyhogy ezen a hétvégén ez még mindig megvalósításra vár), de szerencsére a Ludwigban a finn kortársak 8-ig volt nyitva. És még tejeskávéztam és linzerkarikáztam is, úgy, mint 4,5 hónappal ezelőtt. Nagyon nosztalgikus volt. Olyannyira, hogy ha minden jól megy pénteken bemegyünk a MüPá-ba Lénával - először...Csütörtökön meg Bécihez, Laurával, Katival, gyerekekkel - HÉV-vel... Hm...Ott még nem voltunk. Mármint a HÉV-en. Közben a szakad a hó. Mi hatalmasakat sétálunk Krisztivel, meg Áronnal.

Erythema nodosum halkan mondom, de látványosan jobb...Már csak a két nagy folt van, de már az sem fáj...Két lehetőség van - szerintem - az egyik, amit a kettes számú bőrgyógyász mondott, hogy az átfutási idő 6 hét szokott szokott lenni (ez pont annyi), ekkor ugyan nem értem, hogy mi van a góccal, volt-e, vagy van-e, vagy mi...? Illetve, hogy mióta nem szedek egyáltalán semmi vitamint, azóta a sebes javulás, ami persze lehet véletlen egybeesés, de a Magnézium mellékhatása lehet érgyulladás is... akár...Úgyhogy még egy hetet szoptathatnék a gyerekorvos szerint, ha nem múlna, de én úgy remélem, hogy ez múlásnak tekinthető és szoptathatok tovább. A tápszereket egyébként is feladtuk, tegnap volt 5,11 kg. Tehát hízik, csak nem dagad, de az nem baj...

Itt ruhában a kádban:

 

 

De ruha nélkül szoktuk fürdetni...

Tegnap előtt megint nyolc órát aludt éjszaka, ami olyan bíztató volt, mert mostanában ez viszonylag sokszor előfordult, de hogy ne bízzam el magam, ma fél 11 után fél kettőkor keltünk, majd fél ötkor, akkor átsírt egy órát, mire újra kapott egy kis tejecskét, így sikerült végül 6 körül elaludnunk...Ez nem esett jól...de most itt szuszog...Az az új szokása, hogy este kb. 6-tól nem alszik a fürdetésig (9 óra), tehát jó esetben a fürdés utáni szoptatás végén 10 körül fekszik le. Ez annyira nem tesz jót a mi nyugodt vacsoránknak, bár egy ideig irtó aranyosan üldögél velünk az asztalnál és néz bennünket, de sajnos egy idő után megunja...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása